TRABZON / DÜZKÖY - Doğankaya Ortaokulu

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ekm

Okulumuz projede destek alma hakkı kazandı. Emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.

Ekm

20.10.2014 tarihinden itibaren Doğankaya Ortaokulunda Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalışan Tayfun KÖROĞLU  okulumuzdaki görevişnden ayrılmış olup Alazlı Ortaokulunda görevine devam etkektedir.Kendisine başarılar diler, okulumuza  verdikleri emekten dolayı teşekkür edriz.

Mehmet İZCİ